Συσκευή διατήρησης ρυθμίσεων NOCO Boost GBC012

Κωδ.:28GBC01200000230208

Έξοδα αποστολής με courier:
€2.50 (καθαρή αξία)

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΚΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ NOCO

Περιγραφή

Τεχνικές προδιαγραφές

Συσκευή διατήρησης ρυθμίσεων Boost

Η συσκευή διατήρησης ρυθμίσεων GBC012 OBD-II 12V Boost σας επιτρέπει να αποσυνδέετε τον συσσωρευτή του οχήματός σας χωρίς να χάνονται οι ηλεκτρονικές ρυθμίσεις του οχήματος, όπως οι ρυθμίσεις ραδιοφώνου και ρολογιού, οι θέσεις των καθισμάτων, οι συναγερμοί, το GPS, οι κωδικοί εισόδου χωρίς κλειδί και πολλά άλλα. Είναι εύκολη στη χρήση. Απλά συνδέστε τη συσκευή διατήρησης ρυθμίσεων 12V OBD-II με τη θύρα εξόδου 12V σε έναν εξαιρετικά ασφαλή εκκινητήρα λιθίου GB70 ή GB150 και θέστε σε λειτουργία τον εκκινητήρα. Διαθέτει έναν διαγνωστικό σύνδεσμο OBD-II τύπου Α 16 ακίδων για οχήματα με τάση τροφοδοσίας 12 V σύμφωνα με την προδιαγραφή SAE J1962.

  • ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΚΚΙΝΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ Ή ΦΟΡΤΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ. ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ/Ή ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΥΛΙΚΗ ΖΗΜΙΑ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Πάντοτε να απενεργοποιείτε όσο το δυνατόν περισσότερα ηλεκτρικά φορτία πριν από τη χρήση (π.χ. προβολείς, κλιματιστικό, ραδιόφωνο κ.λπ.).
  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το προϊόν λειτουργεί με ασφάλεια 10 A. Πάντα να επικοινωνείτε με τον κατασκευαστή του οχήματος για να πληροφορηθείτε για το μέγιστο ρεύμα που υποστηρίζεται μέσω της θύρας OBDII. Μην το χρησιμοποιείτε αν η ασφάλεια OBDII του οχήματος είναι κάτω από 10A και/ή μια ασφάλεια χρησιμοποιείται από κοινού με το ECU ή άλλον ευαίσθητο εξοπλισμό.
  • Διατηρεί τα συστήματα υπολογιστή του οχήματος. Ιδανικό κατά την αποσύνδεση ή την αντικατάσταση του συσσωρευτή.
  • Λειτουργεί μέσω της θύρας XGC OUT στους εκκινητήρες NOCO GB70 και GB150.
  • Συμβατό με οποιαδήποτε θύρα OBDII (όλα τα οχήματα που έχουν κατασκευαστεί μετά το 1995)
  • Διατηρεί τη συνέχεια της τάσης στον υπολογιστή του οχήματος. Διατηρεί το ρολόι, το ραδιόφωνο και τη μνήμη του καθίσματος.

Τεχνικές προδιαγραφές

Είσοδος
XGC IN

Έξοδος
Σύνδεσμος OBDII

Μήκος
30 ίντσες

Ασφάλεια
ATC κανονικού πτερυγίου 10 A

Βάρος
0,17 λίβρες

Συμβατά μοντέλα Boost
GB70
GB150

Κατηγορία Αξεσουάρ: Αξεσούαρ Εκκινητών
Βάρος (kg): 0.08
Μήκος καλωδίου DC (mm): 762
Μέγεθος ασφάλειας DC (AMP): 10
Τύπος υποδοχής: Σύνδεσμος XGC IN
Τύπος εξόδου: Σύνδεσμος OBDII
Συμβατά μοντέλα NOCO: GB70, GB150, GB500
Κωδικός αντικατάστασης: 046221170177